Overdekte terrassen & tuinbergingen

Een overdekt terras geeft extra uitstraling aan je woning en zorgt ervoor dat je langer kan genieten van het buitenleven. In ons land wil er wel eens wat miezerregen neerplenzen, zonder dat het daarom ook koud is. Een overdekt terras laat je toe ook van je tuin en het buitengevoel te profiteren op momenten die je anders binnen zou doorbrengen. Een absolute meerwaarde dus.

Je kan een overdekt terras natuurlijk ook lostrekken van je woning en het bijvoorbeeld combineren met een tuinberging. Of een aanbouw doen aan je huis en nog een extra overdekt terras voorzien elders in de tuin. Heel wat van onze klanten kiezen voor die oplossing, omdat het hen toelaat rekening te houden met hoe de zon draait over hun perceel. Hoe dan ook zijn de mogelijkheden ook hier legio. Het enige wat jij moet doen is je wensen kenbaar maken, zodat wij je de best mogelijke oplossing kunnen voorstellen.

Laat u inspireren door onze reeds gerealiseerde Overdekte terrassen & tuinbergingen

Onze werkwijze

Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken met de materialen van uw keuze. Eikenhouten (of andere houtsoorten) bijgebouwen, poolhouses, carports, guesthouses of stallingen vormen een ideale aanvulling voor uw tuin.

Bekijk ons stappenplan

Vraag nu uw afspraak aan

Omdat wij onze klanten optimaal willen helpen en te woord staan, werken we enkel op afspraak bij ons op kantoor te Waregem. Hierdoor kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken om uw project, klein of groot, geheel vrijblijvend te bespreken.
Afspraak aanvragen