Over ons

HET BIJGEBOUW VAN JE DROMEN

Wij zijn groot in kleine bouwwerken en dat is maar goed ook. Want een poolhouse, carport, stalling, tuinberging of ander bijgebouw zetten mag dan niet hetzelfde zijn als een heel huis optrekken, het vraagt wél om vakmanschap en deskundigheid. Beide vind je bij ons te over.

Al onze projecten worden op maat ontworpen en gemaakt, van de eerste pennentrek tot de laatste spijker die in het hout wordt genageld. Het enige wat onze klanten moeten doen, is dromen. Volop dromen. En in ons oor fluisteren welke wensen ze hebben, natuurlijk. Want: pas dan kan onze ontwerper aan de slag. Hij giet elke droom in een 3D-ontwerp, waardoor een project meteen tot leven komt, nog in de tekenfase. Aan de hand van de feedback van de klant wordt waar nodig nog bijgestuurd. Eens alle puntjes op de i staan, zetten we onze vakmannen aan het werk. Zij gebruiken goed gedroogde Franse eik of andere houtsoorten van topkwaliteit en plaatsen het hout op ambachtelijke wijze: met pen- en gatverbindingen.

Wij beschouwen elke constructie als een uniek project. Zo uniek als de klant zelf. Elk bijgebouw dat we neerzetten, zien we als een visitekaartje. Voor de bouwheer én voor Oakwood Projects. Dat heeft met beroepseer te maken. Met fierheid ook.

Nodeloos te zeggen dat we enkel werken met duurzame materialen, die we met veel oog voor detail verwerken tot een eindresultaat waar een mens stil van wordt. Zo mooi. Zo juist. Zo op maat gemaakt dat dat lang gedroomde bijgebouw bijna aanvoelt als een tweede huid.