Onze werkwijze

1. Leg meteen een afspraak vast

Contact opnemen kan snel en eenvoudig door het indienen van een contactaanvraag.

Meteen na uw aanvraag ontvangt u een bevestiging met meer informatie. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om de afspraak bij ons op kantoor te Waregem in te plannen. Wij informeren of er reeds een ontwerp is en/of u reeds een aanvraag heeft ingediend.

1. Leg meteen een afspraak vast

2. Eerst gesprek bij ons op kantoor te Waregem


Indien u nog geen ontwerp heeft, overlopen we in dit gesprek welk houten bijgebouw, poolhouse of carport u precies wenst, welke stijl uw voorkeur draagt en met welke materialen u het gebouw wenst af te werken. Uw ideeën krijgen vorm in een schets.
Indien u wel een ontwerp heeft, gaan dieper in op de details van het project, de materiaalkeuze, opbouw, inrichting, enz.
Op basis van dit gesprek bieden we u een prijsindicatie aan.
2. Eerst gesprek bij ons op kantoor te Waregem

3. Detailofferte en fotorealistisch ontwerp

Tijdens de tweede afspraak gaan we dieper in op uw project. We gaan door alle details van het project met als doel om een detailofferte te bekomen en een fotorealistisch ontwerp te kunnen opmaken bij goedkeuring offerte.


4. presentatie fotorealistisch 3D weergave

Na goedkeuring van de offerte maken we een fotorealistisch ontwerp. Het gebouw dat u voor ogen heeft, wordt volledig op maat uitgetekend. Zo krijgt u een perfecte impressie van uw toekomstig eiken bijgebouw of carport.

Indien er nog geen bouwvergunning is, kunnen we u begeleiden in de bouwaanvraag die door een externe architect moet gebeuren.

4. presentatie fotorealistisch 3D weergave

5. Constructietekening

In deze fase zetten we het ontwerp om in een technische constructie tekening. We overlopen alle details zodat u een perfect beeld hebt hoe we het gebouw zullen opzetten en afwerken.

5. Constructietekening

6. De productie van uw eiken bijgebouwen in ons atelier

Het uitgewerkte 3D ontwerp vormt de basis voor de opmaak van technische bouwtekeningen van het eiken bijgebouw. Op basis van de productietekeningen worden houten bijgebouwen in ons atelier in West-Vlaanderen met de grootste zorg vervaardigd.

6. De productie van uw eiken bijgebouwen in ons atelier

7. Voorbereidende grondwerken klaarmaken

Tijdens het productieproces brengen we alle nodige grondwerken in gereedheid zodat we houten bijgebouwen onmiddellijk kunnen opbouwen als de productie is afgrond.

We bieden de klant graag een totaalpakket aan om een optimale service en opvolging van de werken te garanderen.

7. Voorbereidende grondwerken klaarmaken

8. Wij bouwen uw eiken bijgebouw met uiterste precisie op

Wij staan garant voor een onberispelijke kwaliteit en piekfijne afwerking van uw eiken bijgebouw. Transparante communicatie én de oplevering in een afgesproken timing garanderen u een zorgeloos genieten van een uniek eiken bijgebouw.

Voor ons is een tevreden klant er twee waard. Zodat uw droom werkelijkheid wordt.

8. Wij bouwen uw eiken bijgebouw met uiterste precisie op