Poolhouses

Niemand weet hoeveel privé-zwembaden er precies zijn in Vlaanderen en bij uitbreiding België. Vast staat wel dat steeds meer mensen er eentje hebben. Daar zijn verschillende verklaringen voor. Onze zomers zijn ontegensprekelijk heter geworden en dus zoeken we ook vaker verkoeling, liefst in eigen tuin. Want dat is ook zoiets: die tuin is meer dan ooit een plek van verpozing en ontspanning geworden. Er wordt hard gewerkt in onze contreien. Na al dat die noeste arbeid komen mensen graag tot rust, thuis, in hun veilige haven. Een wellness- of vakantiegevoel wordt steeds vaker gewoon in de nabijheid van de eigen plek gezocht.

Wie zwembad zegt, zegt ook poolhouse. Je weet wel, dat kleine gebouw waarin de technische installatie is weggewerkt. Nu ja, ‘klein’, dat was vroeger. Want: vandaag is zo’n poolhouse veel meer dan een bergruimte voor waterfilter en waterbehandelingsinstallatie. Poolhouses zijn van hoofdzakelijk functionele ruimtes geëvolueerd tot ware extra leefruimtes. En die mogen dus mooi en gezellig zijn. Vaak worden poolhouses ook gebruikt als guesthouse of als logeerplek voor vrienden en familie. Je kan er een bar in onderbrengen, of een sauna, of allebei. Een buitenkeuken? Ook dat is mogelijk. Oakwood Projects weet als geen ander hoe je van een poolhouse een plek kunt maken waar het altijd zalig thuiskomen is. Grasduin vooral eens rustig door onze realisaties. Die spreken namelijk helemaal voor zichzelf.

Onze werkwijze

Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken met de materialen van uw keuze. Eikenhouten (of andere houtsoorten) bijgebouwen, poolhouses, carports, guesthouses of stallingen vormen een ideale aanvulling voor uw tuin.

Bekijk ons stappenplan

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat ?
Offerte aanvragen